سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برنامه ریزی درسی کنکور

برنامه ریزی درسی همواره یکی از موضوعات مهم برای دانش آموزان خصوصا دانش آموزان متوسطه دوم بوده است که انجام صحیح آن می تواند ایشان را به موفقیت رسانده و انجام نادرست آن می تواند آن ها را از اهدافشان دور سازد. دانش آموزان متوسطه دوم که کنکور را بر سر راه خود دارند بایستی به گونه ای برنامه ریزی کنند تا بتوانند هم در امتحانات پایان دوره ی خود موفق به کسب نمره قبولی شوند، هم در کنکور پیروز و سربلند شوند.

البته توجه کنید که برنامه ریزی درسی تنها زمانی می تواند برای دانش آموزان ثمربخش باشد که بهترین روش مطالعه دروس برای کنکور را انتخاب کرده و از آن پیروی نمایند. قطعا بهترین روش مطالعه دروس برای دانش آموزان با ضریب هوشی های مختلف، متفاوت بوده و دانش آموزان بایستی بهترین روش مطالعه ی مختص به خود را بیابند و از آن پیروی نمایند.

هنگامی که برنامه ریزی درسی درست انجام شود و در کنار آن روش مطالعه ی دانش آموز براساس توانایی های او انتخاب شود، بدون شک می تواند زمینه ساز موفقیت او در کنکور بوده و حتی در مقاطع بالاتر تحصیلی نیز به او کمک نماید.

برنامه ریزی از ملزومات زندگی هر انسان می باشد و افراد برای سازمان دهی اعمال روزانه و یا امور کاری و تحصیلی خود نیاز به داشتن یک نقشه راه و یا همان برنامه ریزی دارند. از این رو افراد به منظور نظم بخشی و موفقیت بیشتر در فعالیت های خود به تنظیم برنامه اقدام می نمایند.

امور تحصیلی و از جمله مقوله پر مخاطب کنکور، یکی از مواردی است که افراد در آن، برای دستیابی به اهداف والای خود، نیاز به برنامه ریزی دارند. همه داوطلبان کنکور به خوبی اهمیت برنامه ریزی را درک می کنند و می دانند که برای رسیدن به هدف، داشتن برنامه ای مناسب ضروری است. برنامه ریزی صحیح، علاوه بر بالا بردن بازده مطالعه، موجب آرامش روحی و روانی فرد شده و بی دقتی را نیز کاهش می دهد.

برنامه ریزی به سه نوع کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم می شود که در این مقاله قصد داریم به توضیح نحوه برنامه ریزی کنکور به صورت کوتاه مدت (هفتگی و ماهانه) بپردازیم. اگر شما نیز داوطلب شرکت در کنکور سراسری 1400 هستید پیشنهاد می کنیم این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.

لازم است در ابتدا یک برنامه ریزی ماهانه برای خود انجام دهید و طبق جدول زیر مشخص کنید که طی یک ماه آینده چه دروسی را مورد مطالعه قرار می دهید و پس از طراحی این جدول بایستی یک برنامه هفتگی بنویسید. در واقع برای اجرایی کردن برنامه ماهانه خود بایستی 4 برنامه هفتگی آماده کنید تا به اهدافی که در برنامه ماهانه مشخص شده است، دست یابید.

در برنامه ماهانه زیر صرفا دروس پایه یازدهم در نظر گرفته شده که شما عزیزان با در نظر گرفتن تمامی نکات، می بایست برنامه ریزی ماهانه خود را برای مطالعه دروس مختلف انجام دهید.

 

برنامه مطالعاتی ماهانه

زیست پایه یازدهم    تنظیم عصبی – حواس – دستگاه حرکتی – تنظیم شیمیایی – ایمنی

ریاضی پایه یازدهم هندسه تحلیلی و جبر – هندسه – تابع

شیمی پایه یازدهم     فصل اول

فیزیک پایه یازدهم   فصل 1 (الکتریسیته ساکن) – فصل 2 (جریان الکتریکی و مدارهای جریان مستقیم)

زبان انگلیسی پایه یازدهم        درس 1 تا 3

ادبیات فارسی پایه یازدهم        درس 1 تا 12

دین و زندگی پایه یازدهم         درس 1 تا 10

عربی پایه یازدهم     درس 1 تا 7

همان طور که اشاره کردیم جهت طراحی یک برنامه ریزی دقیق و متناسب برای کنکور سراسری تجربی، کنکور سراسری هنر، کنکور سراسری منحصرا زبان و کنکور سراسری ریاضی بایستی مطابق یا ویژگی های فردی و توانایی های خود تصمیم بگیرید، زیرا استعداد و مهارت های هر شخص با دیگری متفاوت است. کنکور یکی از مراحل مهم و حساس زندگی هر فرد محسوب می گردد که قطعا با داشتن یک برنامه ریزی درست و دریافت مشاوره تحصیلی کنکور از افراد آگاه، به موفقیت دست خواهید یافت